Smaczny catering w Warszawie

  • Nasze nowości

    • Pikniki, grille i garden party

      Pikniki, grill - catering

      Zaczynamy sezon grillowy... Po szczegółowe informację prosimy o zapytanie na email

      CZYTAJ WIĘCEJ...

    • Obiad z dowozem Bemowo, Jelonki.

      Obiad z dowozem

      Poniedziałek-Piatek 11:00-15:00 zamówienia telefonicznie:
      +48 601 379 756

      CZYTAJ WIĘCEJ...

    • Lunch z dowozem

      Grzegorz Komendarek

      Z nami zjesz smacznie ładnie podane i profesjonalnie cię obsłużymy!

      CZYTAJ WIĘCEJ...

    • Fontanna czekoladowa 135 cm

      czekoladowa fontanna

      Najwyższa w Polsce fontanna czekoladowa 135 cm!!!

      CZYTAJ WIĘCEJ...

Administrator danych osobowych

Administratorem danych osobowych jest GASTRO-CREW S.C. K.SMOLIŃSKI P.KOROCIŃSKI z siedzibą w 01 -755 Warszawa, przy ul. ul. Krasińskiego 56. NIP 521-337-86-99, REGON 140460440

Kontakt
Adres kontaktowy: ul. Krasińskiego 56, 01-755 Warszawa
Adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

 

Cele i podstawy przetwarzania

Informujemy, że Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane przez nas w przypadku:

  • żądania przez Panią/Pana pytania, w celu przedstawienia przez nas oferty. Podstawa prawna: podjęcie działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
  • składania przez Panią/Pana zamówienia, w celu wykonania umowy sprzedaży. Podstawa prawna: niezbędność do wykonania umowy sprzedaży (art. 6 ust. 1 lit. b RODO).

Dodatkowo, zgodnie z przepisami prawa dane osobowe będą przetwarzane dla celów podatkowych i rachunkowych.

 

Przechowywanie danych osobowych

Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są przez nas tak długo, jak jest to niezbędne do wykonania umowy a także po jej zakończeniu, w celu:

  • dochodzenia roszczeń w związku z wykonywaniem umowy
  • wykonywania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych
  • zapobiegania nadużyciom i oszustwom
  • statystycznych i archiwizacyjnych.

przez okres odpowiadający okresowi naszej odpowiedzialności za dostarczony towar/realizowaną usługę. Jeżeli przepis szczególny nie stanowi inaczej, termin przedawnienia wynosi lat dziesięć, a dla roszczeń o świadczenia okresowe oraz roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej - trzy lata.
W celu rozliczalności, tj., udowodnienia przestrzegania przepisów dotyczących przetwarzania danych osobowych, dane osobowe będą przechowywane przez okres w których Administrator zobowiązany jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dala udokumentowania spełniania wymagań prawnych i umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

 

Odbiorcy danych

Pani/Pana dane osobowe przekazywane są dostawcom usług, z których korzystamy w celu realizacji zawartej umowy.

  • Podmioty przetwarzające, które działają wyłącznie na nasze polecenie: dostawcy świadczący usługę hostingu, usługi księgowe, kurierzy.
  • Administratorzy, którzy nie działają wyłącznie na polecenie i sami ustalają cele i sposoby wykorzystania Pani/Pana danych osobowych Klientów. Świadczą oni usługi płatności elektronicznych oraz bankowe.

 

Prawa osób których dane dotyczą

Zgodnie z RODO przysługują Pani/Panu następujące prawa:

  • Prawo do cofnięcia zgody
  • Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych
  • Prawo do usunięcia danych („prawo do bycia zapomnianym”)
  • Prawo do ograniczenia przetwarzania danych
  • Prawo dostępu do danych
  • Prawo do sprostowania danych
  • Prawo do przenoszenia danych
  • Prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

Informacja o wymogu/dobrowolności podania danych

Przekazanie przez Panią/Pana dane osobowe następuje dobrowolnie, z tym jednak zastrzeżeniem, że niepodanie danych w przypadku chęci zawarcia umowy, uniemożliwi jej zawarcie a w konsekwencji jej wykonanie.

 

Przekazywanie do Państwa Trzeciego

Informujemy, że Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać Pani/Pana danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

Strona korzysta z plików cookies, jeżeli nie zgadzasz się by te pliki były zapisywane na Twoim komputerze, proszę o wyłączenie ich w przeglądarce lub o opuszczenie strony. więcej o plikach cookies

polityka prywatności (RODO)